Alle regnskapstjenestene du trenger

Lønn og personal

Utleie konsulent

Årsoppgjør

Sameier

Lønn og personal

Vi ivaretar dine lønnsutbetalingsrutiner og sørger for at alt utføres i henhold til gjeldende regler og rutiner. Skulle det oppstå spesielle situasjoner eller konflikter, kan vi hjelpe med råd og løsninger utfra at vi kjenner regelverket inngående.

Årsoppgjør

Vi tar årsoppgjøret og gir deg full oversikt over virksomhetens tilstand gjennom regnskapsåret. Årsoppgjøret skal bestå av resultatregnskap, balanse og en eventuell årsberetning. Vi tar årsoppgjør for små, mellomstore og større selskap, og tar oss av dialogen opp mot revisor.

Sameier

Økonomien i borettslag og sameier krever en stø hånd på roret. Her er det fort gjort å havne i grumsete farvann. Vi kan lose deg trygt gjennom alle regler og prosedyrer som gjelder, og vi hjelper deg å ta de beste og tryggeste veivalgene.

Trenger borettslaget ny regnskapsfører eller en kyndig rådgiver, har vi solid kunnskap og erfaring fra en rekke borettslag og sameier.

Vi tilbyr fastpris for sameier på regnskaps- og faktureringstjenester. Et fast månedlig beløp som gir forutsigbarhet for styret og full kontroll på regnskapskostnadene. Vi tilpasser selvsagt løsningen til ditt sameies størrelse og behov.

Utleie regnskapskonsulent

Dette er et godt alternativ til å ha egen regnskapsmedarbeider ansatt. Vil du ha regnskapsmedarbeideren hos deg en dag i måneden? En dag i uka? Oftere? Vi tilpasser oss dine behov.

Referanser

Sånn er det

Jeg har jobbet sammen med ansatte i Secant de siste 15 årene, og de styrer alt av økonmi- og regnskapsfunksjoner for oss. Jeg liker godt at de setter ting i perspektiv så det er lett å forstå. Og de er ærlige og akkurat passe strenge. De forteller meg at sånn er det, og sånn gjør du ikke.

Arild Otto, daglig leder
Travel & Event

Har vokst med oss

Secant leverer regnskapstjenester til oss og vi har hatt et godt og tett forhold over flere år. De har fulgt oss fra en omsetning på 40 til over 200 millioner. Vi har vokst raskt, men de har vært svært tilpasningsdyktige og taklet det som har dukket opp av nye utfordringer underveis.  

Børre Lobekk, CEO
Nordic Steel

Veldig greie folk

Vi er et sameie med 40 leiligheter og fikk Secant anbefalt da vår tidligere forretningsfører trakk seg tilbake. Det har vært en ubetinget positiv opplevelse. De håndterer all forretningsførsel for oss (regnskap, fakturabetalinger osv.), og er en god rådgiver og støttespiller når vi har behov for det. Vi har hatt med flere av medarbeiderne i Secant å gjøre, og de er veldig greie og enkle å forholde seg til.

Brigt Rosland, styreleder
Sameiet Smiegården

Mer enn forventet

Secant er mye mer enn en regnskapsfører. Blant annet har de vært med og holdt i forhandlinger med investorer, hjulpet oss med verdisetting og aksjekjøpsavtaler. Her er det mange feller og jeg vet nesten ikke hva vi skulle gjort uten profesjonell og kjapp bistand fra Secant.

Magnar Hansen, daglig leder
Happy Prawns
Secant