Vi viser vei

Konsulent-utleie

Prognoser-budsjettering

Finansiering

Stiftelser-aksjonæravtaler

Innovasjon Norge

Konsulentutleie økonomisjef-CFO

Mange virksomheter har ikke behov for eller råd til å ha egen økonomisjef. Å leie inn en økonomisjef en dag i uka eller en gang i måneden, er en rimeligere og mer effektiv måte å styre økonomirutinene på. Vi kommer gjerne på faste tidspunkt, men kan selvsagt også rykke ut hvis du plutselig befinner deg på utrygg grunn.

Prognoser-budsjettering

Det kan være fort gjort å styre skuta på feil kurs i forhold til økonomi, strategiske valg, utvidelser og investeringer. Erfarne økonomirådgivere i Secant hjelper deg med å stake ut kursen og sikre at du kommer vel i havn.

Finansiering

Vi har medarbeidere med tung erfaring fra bank og finans, både fra kundesiden og leverandørsiden. Det gjør oss i stand til å finne de beste og mest hensiktsmessige finansieringsløsningene for din virksomhet.

Stiftelser-aksjonæravtaler

Gode avtaler er en fornuftig investering. Vi har kompetansen som skal til for å sikre at du har ditt på det tørre den dagen det er behov for avtalen.

Innovasjon Norge

Secant hjelper deg å søke støtte fra Innovasjon Norge i forbindelse med oppstart eller utvidelse av virksomheten. Vi sikrer at du gjør papirarbeidet og prosessene riktig slik at du både sparer tid og øker sannsynligheten for å få den ønskede støtten.

Referanser

Liker å jobbe med jærske leverandører

Espenes AS på Klepp er en av de største aktørene på Jæren innen solskjerming, utemiljø, stiger, gardintrapper, stillas, flaggstenger og transportkasser. Bedriften har 19 medarbeidere og omsetter årlig for rundt 50 mill.

– Vi liker å jobbe med jærske leverandører. Secant tar seg av moms, skatt og årsoppgjør, og bistår med råd og hjelp når vi trenger det. De forstår virksomheten vår, svarer raskt og gjør det forståelig, sier Oddny Merete Espenes som er administrasjonsansvarlig.

Mer enn forventet

Secant er mye mer enn en regnskapsfører. Blant annet har de vært med og holdt i forhandlinger med investorer, hjulpet oss med verdisetting og aksjekjøpsavtaler. Her er det mange feller og jeg vet nesten ikke hva vi skulle gjort uten profesjonell og kjapp bistand fra Secant.

Magnar Hansen, daglig leder
Happy Prawns

Veldig greie folk

Vi er et sameie med 40 leiligheter og fikk Secant anbefalt da vår tidligere forretningsfører trakk seg tilbake. Det har vært en ubetinget positiv opplevelse. De håndterer all forretningsførsel for oss (regnskap, fakturabetalinger osv.), og er en god rådgiver og støttespiller når vi har behov for det. Vi har hatt med flere av medarbeiderne i Secant å gjøre, og de er veldig greie og enkle å forholde seg til.

Brigt Rosland, styreleder
Sameiet Smiegården

Secant